2012. július 28., szombat

Greatest show on Earth

A megnyitó méltó volt ehhez a címhez, tényleg sok témát felvonultatott. Jó volt látni a magyarok bevonulását, és hallgatni, hogy a bbc-nél annyit mondanak rólunk, hogy hát az utolsó 3 aranyérem vízilabdában a miénk, meg hogy a tornászunk megszorongathatja az övéket.

Azt kifelejtették, hogy a népesség arányaihoz képest milyen sok az aranyérmünk, vagy akármilyen érmünk, de sebaj, nem kell mindent tudniuk.

Ja, múlt héten néztük a Lazacfogás Jemenben-t, nagyon tetszett, íme egy link hozzá, vasárnap estére nagyszerű film, főleg, ha a vacsora lazac volt...
Mostantól főleg Olimpia követés zajlik, már ahogy ráérünk, sajnos a helyszínen nem leszünk ott, nagy szívfájdalom.

Kerti jelentés:
Hagymák lassan "készen lesznek", eprek úgy burjánzanak, hogy alig bírom őket elrakni valahová - indákat növesztenek óriási mennyiségben, azt hiszem jövőre dupla ennyi eprünk lesz. Egyedül a rukkola van még életben, én meg persze rájöttem, hogy önmagában keserű...

A virágok viszont egészen jól vannak, van 37 db levendula (még nem tudom hová teszem őket, ha megnőnek), pár muskátli - olyan lilás-crimson árnyalatban, leander - na már az is virágzott, ja egy levendula is virágzik természetesen, a tihanyi..

Teljesen randomírás ez, elég vicces. Aztán kimarad ezévben a Balaton, hát, ez nagyon nem jól jött össze, sajnos más események miatt kellett átszerveznünk az egész nyarunkat - az események végül is jók, csak váratlanok. Azért a "szokásos" házassági évfordulós utazásunk megmarad, kicsit össze-vissza berepüljük Európát (thanks Ryanair).

Békánk a hónapban csomó mindent kapott - fékek, MOT, stb. most remélem örül, és hagyja, hogy vegyünk magunknak egy iPadet. 

Á, majd elfelejtettem, ideért a szezon sajnos, Blackpool kiteheti a megtelt táblát, Skócia meg azt, hogy üres..nagy a forgalom, közben meg még a council szórakoztat azzal minket, hogy a főbb utakat most kezdi el lezárni, és felújítani. Kedves dolog. 

Nem mondanám, hogy unatkozunk, sőt. Igazán ki is megy a fejemből, hogy írjak, aztán hosszú idő után meg rossz. De ez van. Jaa, múltkor Manchesterben voltunk a Trafford Centre-ben, ami már csak azért érdekes, mert nem vagyunk nagy plazaba járók, és először voltunk ott. Persze, csak egy boltban voltunk sokat igazán, egy Apple Store-ban. Nem reseller, hanem igazi. Hát, mit is mondjak, el sem akartunk jönni. 
(amúgy nem voltak árcédulák, minden egy-egy iPaden volt kiírva.. egyenként.)

És az is fontos, hogy végre rászántuk magunkat, és elmegyünk a gym-be (ami itt van tőlünk 5 percre), hogy még szebbek legyünk haha.

Na ez jó kis egyveleg lett.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése