2011. július 11., hétfő

Hozzám képest a mosómedve..

Csak azért a mosómedve, mert valahogy most sokat sikerült mosni. Ha kisüt a nap, és időm is van, akkor mehet is a mosás.. fontos tényező az időjárás persze.
Lemaradt pár újdonság, na meg az éppen aktuális cikk - 21. remélem jól számolok. 
Szóval megkóstoltunk a legendás? penguin szeletet (a történethez hozzátartozik, hogy a kollégáim totálisan el voltak hűlve, amikor a közös hűtőből kivettem egy szeletet, és nézegettem, hogy hát, ez meg micsoda.. jót röhögtek, hogy még sosem ettem ilyesmit, mert hogy ugye ez alap..). Tehát természetesen vettünk mi is, és be is tettük a hűtőbe (ezt láttam) kicsit édes hűtés nélkül, a legjobb benne, hogy minden szeleten van egy "vicc", főleg szójátékok inkább. Jópofa. Vicces csoki.
Aztán egy újabb cidert is kipróbáltunk, Stella Artois, nem sör, cider. És nagyon finom. Ja, meg egy Kopparberg is bekerült a kosárba, csak az régebben, málnás volt! (nem vagyunk alkoholisták, ez a havi mennyiség...)
Ezeken kívül már csak annyi, hogy most már egyre több vonattal osztozunk a lakáson, tervbe is vettük, hogy virtuális ikea-vásárlást teszünk, mert a benzinköltség=szállítási költség, akkor meg minek menjünk (már kérdés, hogy a béka nem tudna elhozni olyan dolgokat, mint ágykeret, stb.).
Na persze ez nem pótolja az élményt, de már nem 30 percre lakunk a legközelebbi sárga-kék áruháztól sajnos/vagy szerencsére?
Az időjárásjelentés majdnem kimaradt: múlt héten ilyenkor a tengerben lubickoltunk, és süttettük a hasunkat. Most a napsütés megvan, de vagy 7-8 fokkal hidegebb a levegő. Így csak kellemes, nem hiányoljuk a klímát a békából. Lesznek ám fotók is, ma elmerészkedünk egy olyan titokzatos helyre, hogy kénytelenek leszünk fotózni..

2 megjegyzés:

  1. Kopparbergből van jó kis bodzás is (bár a bodzás én nem szeretem) :) és mi sem annyira, csak néha jól esik kortyolgatni :) :)
    hihi, ma feltettük a repcsire az egyik vendéget és már vissza is tért ide a nyár!!! Megint 7 ágra süt a nap és 22-25 fokot mutat a hőmérőcske és szállnak a rucik nekem is a kertben felhúzva :) :) salalalaalalal Remélem, a következő vendég sem hoz valami északi szelet újra :)

    VálaszTörlés
  2. :))Ne is hozzon a következő, itt már van vmi lehűlés, elég is lesz ennyi, köszönjük! Még mindig érik az eper egyébként, furcsa július közepén epret eszegetni:))

    VálaszTörlés