2012. március 21., szerda

Döbbenet

Megdöbbenve tapasztalom, hogy eltelt egy hét az előző post óta.. tényleg? Persze, ha sorra veszem, mi minden történt, mit csináltunk, merre voltunk, stb. akkor azt mondom, hogy hát persze. De egyébként furcsa. 
Lassan a metszés egyébként véget ér, landlord ma elégette az ágakatbogakat, már csak a kavicsokat kell felszedni, és lesz is vegetable plot. Holnap ugyanis már újhold lesz, szóval lehet ültetni, ahogy csak tetszik, most már el lehet menni kertészetbe is, begyűjteni a magokat, na meg persze a plusz földet majd.
Az utóbbi napok annyira naposak voltak, hogy nem is keveredtem sokat gép elé, száradtak kint a ruhák, voltunk Fleetwoodban, szóval jó volt.
Ma még egy takarítás/rendrakás combora is volt időm/kedvem, egészen jó érzés. (meg az is, hogy a kedvenc szomszéd macskának kiscicái lesznek valószínűleg, és én mindenképp szeretnék egyet majd, ha lesz olyan, ami tetszik /lesz/).

Villamosok is nemsokára újra közlekednek, már próbálják a jó kis síneket a jó kis villamosok, kaptunk is ma "olcsójegyet" a counciltól, kipróbálásra. Szépek amúgy, lilák, kíváncsi vagyok, milyen lesz utazni rajtuk. Ja, és még Pleasure Beachre is el kellene menni, tudnám mikor.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése