2013. május 23., csütörtök

A repulo telefon es a roller coaster esete

Ezt tenyleg muszaj megirnom… de valoszinuleg sokan nem is fogjak elhinni. Tortent ugyanis, hogy voltunk a Thorpe Parkban, ami egyebkent nagyon jo volt, kevesen voltak alapvetoen (mivel most kovetkezik a bank holiday hetvege). Tehat ugye adott a keves ember, plusz olyan hamar odaertunk, mint meg soha, sehova (ilyen theme parkot meg sosem lattunk nyitni, meg Blackpoolban sem), most meg persze, nyitas elott 10 perccel (ertsd ezalatt 9.20, hivatalos nyitas 10 ora) mar ott toporogtunk sokakkal egyetemben. Rendesek voltak, mert a Swarmot hamarabb elinditottak, igy 10 ora elott, mar haromszor kiprobaltuk, elore, hatra, nagyon nagyon szuper.
Mindenki uljon fel ra, aki csak tud, az a kellemesen remiszto fajta roller coaster. Ellentetben a Saw-val, amit remisztore akartak csinalni, de igazan nem az, sot, csak a fejemet kocogtatta, ha nem vigyaztam. El is kerultuk, nem kellemesen remiszto.
A tobbi jo volt, Stealth, Colossus, Nemesis, igazan a park nem olyan nagy, mint az Alton Towers, kozel sem. Jol tippeltuk, hogy az Alton Towers - Pleasure Beach merete kozotti, nem rossz. Nem jarjuk le a labunkat, viszont igy, hogy kevesen voltak, gyakorlatilag halalra hullamvasutaztuk magunkat mar 2-3 ora magassagara.
Es lehet ez lett a vesztunk. Ra is terek a repulo telefon esetere. Felultunk a Stealthre megegyszer, miutan megtanacskoztunk, hogy lassan haza kellene menni.. es ekkor kovetkezett be a veszedelem, lattam egy telefont repulni. (az enyemnek baglyok vannak a tokjan, messzirol nem latszottak). Pillanatok tortresze alatt kikristalyosodott, hogy bizony, az az en telefonom, ami ott repul szepen…
Persze, lepattantunk, ahogy megallt, security, mittegyunk, mostmilesz, es a tobbi… Meg kellett varnunk a park zarorajat sajnos, mivel lattuk hol landolt, es a navigacio meg a find my friends app segitsegevel pontosan tudtuk hol lapul – es azt is hogy a navigacio mukodik. De semmi masrol nem volt informacionk, en teljesen oda voltam, hogy most mi lesz.
Lenyeg a lenyeg, hogy sok varakozas utan a ride managere elindult megkeresni. Eloszor nem talalt semmit, kezdem megijedni.. majd vegul meglett. Es csodak csodajara… nem lett semmi, ismetlen, semmi baja. Egeszen hihetetlen, ugy neztuk, mint ha valami fura dolgot tartanank a kezunkben… hihetetlen volt. Persze, orom, boldogsag, igen, nem kellene ennyire kotodni a Phonkahoz, de hat ez van. Es a tanulsag, a zsebeket erdemes becipzarozni…

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése