2010. augusztus 29., vasárnap

Sár&Törökmező

Valahogy a túraleírásokat mindig kihagyom, pedig más is kedvet kaphat hozzá (lehet hozzánk csatlakozni!) Ez volt az "évadnyitó" túra, könnyed, sétálgatósnak lett beharangozva. Persze, az ilyesmit némi fejingatással kezeljük, mert nem szokott olyan könnyed, sétálgatós lenni semmi sem. 
Ezen az útvonalon tényleg kb. 2 emelkedő volt, ja, és egy kis sár... A sár annyira kicsi volt, hogy a térdünkig ért helyenként, a bakancsunk medvetalphoz hasonlított, és kicsit sem néztek furcsán ránk, amikor vonatra szálltunk (nem is ültek mellénk, az már biztos). Keltünk át sokszor patakon, ez mindig izgalmas volt, mentünk szinte esőerdős részen (akkorák voltak a növények, mint én, de tényleg), réten, erdőben, faluban. 
Zebegényben fantasztikus rétest ettünk, a törökmezői turistaházban khm... szokás szerint citromos Gössert ittunk (igen, ilyen modernek a turistaházak), Nagymaroson pedig nagyon finomat fagyiztunk. Jaaaa, és még chilit is kaptam, igazit, nem szárítottat, most majd riogathatom kedves emberemet a csípős kajákkal. Tényleg szuper volt, (persze a társaság nélkül nem lett volna ilyen jó), 2 hét múlva jön a második.

p.s. Az időjárás kegyes volt, nem esett, ma viszont hétárgra süt a nap..hmm, gonoszkodik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése