2012. április 4., szerda

Havazásról, ültetésről, villamosokról

Beköszöntött az április, és elég bolondos időt hozott - bővebben az időjárásról itt... nem is tudom mit mondjak, konkrétan havazott, de előtte esett egy kicsit, majd sütött a nap, sőt a szél is rákezdett.
Tiszta szerencse, hogy van üvegház, másképp már búcsút is inthetnék a növénykéknek. Főleg a chilinek és az epreknek...
Tegnap elültettem szinte mindent, elég cuki magok voltak, a mentának volnak iszonyú picikék, abból szerintem mindenhová jutott... Meglátjuk, sikeres lesz-e a projekt, mivel csak eperből vannak palánták, a többi mag. Vagy sikerül, vagy nem, bár nem aggódok, viszonylag melegben vannak most is, a nagy szél ellenére.

Elindult a városban az új villamos, biztos a szél is ezért fúj ennyire örömében, és be is homokozta keményen a szép, fényes síneket, villamost meg megállították... Gondolom most már seprik szorgalmasan, mert elég rendesen kell közlekedniük mostantól - plusz itt a sok turista, a városra lassan ki lehet tenni a megtelt táblát.
A húsvéttal nekünk különösebb terveink nincsenek, majd veszünk pár tojást max., időjárásfüggő is, hogy lehet-e menni valahová, nem kellemes, ha kirándulás közben az ember fejét totálisan lefújja a szél.
(bbc szerint egyébként esős lesz a húsvét itt, de még messze van, addig még jöhet egy trópusi melegfront is akár).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése