2012. április 23., hétfő

Még tegnapról maradt

Mostanában szerencsére sokszor van ilyen, hogy eltervezünk valamit, mondjuk egy kirándulós vasárnapot, és az idő is alkalmazkodik. Napsütéssel, pár bárányfelhővel, és szinte szélmentesen.Elérkezett a várva várt napja az új villamosok kipróbálásának, és meg kell, hogy mondjam, nagyon tetszett. Suhant szépen, nem volt hangos, nem csattogott, stb. és nem mellesleg egészen Fleetwoodig vitt. 
Ott is elmentün új helyekre - a kikötőbe például - , aztán az estét pedig baráti körben zártuk (és még egy kanapéra is szert tettünk...). Kerek volt a nap, ma persze már hétfő van, ezen semmi sem segít. Belefért egy film is még éjszakára, nem volt rossz, csak még több utazhatnékot generált.
Ja, The way volt a címe, ennek örömére fel is fedeztük, hogy van itt "nem messze" egy West Highlands way, across Scotland... csak 152 km. Meglehetősen tetszik, kb. 7-8 nap alatt végigjárható. Caminora most még nincs idő (kérdés, hogy mikor lesz), de ez amolyan bemelegítésnek megfelelő csak az összes felszerelésünk vagy Magyarországon van, vagy elhasználódott, és új kell.
Holnaptól pedig vendégjárás van, igazán érdekes lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése