2012. június 22., péntek

A nap, amikor az olimpiai láng Blackpoolba ért

Minek nekünk a Balatonra vágyakozni, mikor van saját tavunk? (próbálom érzékeltetni az iróniát..) Szóval az úgy volt, hogy mára 3 hétnek megfelelő mennyiségű esőt jósoltak, ami 1, azaz egy nap alatt fog leesni. Igen, az olimpiai láng is pont eme jeles napon ér a városba (kellemes blackpooli idő fogadja).
Vajon el van látva valamilyen anyaggal, hogy ne aludjon ki? Biztos lesznek páran, akik megnézni, mi nem fogjuk tudni, kár. De ebben az ítéletidőben nem is sajnálom. A garázsban katasztrófahelyzet uralkodik (befolyt a tó egy része), a kertet már nem is említem, tényleg ki kell ásni, és lebetonozni, jó lesz medencének, másra nem való (szegény növénykék).

Ez egy ilyen nap, kicsit túlzás azért (arról nem beszélve, hogy június van... nem, erre nem is szeretek gondolni). Akinek Mo-n melege van, ajánlom a városunkat, sőt az egész szigetet, lehet hűsölni...


2 megjegyzés:

  1. ooh, itt nálunk egész kellemes volt az idő ma is :) tegnap nem annyira (mindjárt meg is írom a beszámolót) :) :) gyertek le!!! Amúgy otthon is csúnya zivataros időt mondanak a meleg mellé...

    VálaszTörlés
  2. Haha, igen, jó ötlet :)) nem tudom ide milyen felhő költözött, de komolyan egy napig esett, és így még sosem úszott a kertünk... :((((( sajnos lassan minden kirohad kivétel nélkül :((( talán a lángot meg buszoztatták/villamosoztatták :)))

    VálaszTörlés