2012. június 10., vasárnap

Naposan

Újra napos lett az idő, ez kiváló mert pont ma kellett csomó mindent mosni szinte egész nap kint voltunk - felavattuk a kertibútort, így az ebéd is ott volt. Ja, ribizlis, sáfrányos rizset ettünk, csirkével, hát, igen érdekes volt, ízlett nagyon, el is fogyott hamar - perzsa recept, mi más lenne.

Aztán megvolt a mai adag testmozgás gyomlálás keretében, a sok esőtől úgy nőnek a gazok, mint a gombák, és én még eddig nem szántam rá magamat, hogy vegyszerhez nyúljak... így marad a gazolás, és most újfent kipróbáltam, mi történik, ha lesózom a gazok helyét... meglátjuk.

Azt hiszem, hogy a paradicsomok nem fogják nagyon megérni az érési szakaszt... szegénykék, picik, túl sok nekik a víz, kevés a napfény. Ellenben az eprek nagyon biztatóak, van rajtuk csomó  - ami első évhez képest meglepő - remélem be is pirosodnak majd - tavaly a fényképek alapján jún. 17-én ettük az első kertben termett epret. Akkor vajon jobb idő volt?

Ilyesmik vannak, meg zöld tea karamellel, és még talán egy meccsbe is belenézek, csendes, napos vasárnap, jó lenne belőle több.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése