2013. február 19., kedd

A kertrol

Ma volt vegre idom, meg a nap is ugy allt (sutott) hogy lehetett, hogy a kertben turjak. Igen megnyugtato tevekenyseg, foleg, hogy kozben meg a garazst is kipakoltuk, felleltunk sok dobozt, kihozztunk dolgokat, meg bevittunk mast.
Mar egeszen koltozes szaga van a dolognak, a szomszedok is megneszeltek, adtak par jotanacsot, meg elmondtak, hogy mennyire jo lesz delen. Az egyikojuk eleg sokat elt azon a kornyeken, ahova mi megyunk, milyen erdekes.

Levendulak mar cserepben varjak a nagy utazast (mondtam mar nekik mi lesz, hat nem sejtik milyen messze kerulnek, mondjuk a tihanyi elvben kozelebb lesz szulofoldjehez). Eprekbol is mar van par, ami kikerult a foldbol (biztos nem dijazzak, de mit lehet tenni, pont most lesz a jo kis termo evuk, szoval megeri az asast).

Ja, meg milyen erdekes tavalyrol voltak meg bulbs (mi ai jo szo, viraggumo?) az uveghazban, es hat ma mit talalok, ki van nyilva egy, el sem hittem. Gyorsan foldbe raktam, hogy fold nelkul hogy tudott kihajtani, rejtely. Vagy, mivel nagy eso volt, arviz lehetett az uveghazban, es vizinoveny lett.

Osszeszedtuk a sok dobozt mar, eleg sok van, remelem nem kell tobb, mert igy is eleg lesz pakolni, es hogy a szallitasrol ne is beszeljunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése