2013. február 18., hétfő

The odd life of Timothy Green

Tegnap sikerült megnézni, igen jó kis film nekem kicsit olyan Pán Peteres. Be is linkelnem, de Padkarol irok, es fogalmam sincs hogy kell integrálni.

Mindenesetre a költözéssel kapcsolatosan haladunk, de azt hiszem tegnap jöttem rá, hogy tényleg el fogunk innen költözni (ez így elolvasva hülyén hangzik, de tényleg így van). Sokan fognak hiányozni, meg sok hely is persze, leginkabb a házikó, amiben most lakunk. Az új nagyon új lesz, minden tekintetben, lévén meg senki sem lakott benne, majd igyekszünk megtölteni élettel es szeretettel.

Utolsó két hét következik Blackpoolban, furcsa búcsúzni, nagyon. Holnap kiasom a levendulakat, meg az epreket... ilyen a napok menete, hogy aztán majd minden egészen más lehessen.
Sok kedvességet kapok, meg sok nehézséget is, hat de ez ezzel jár. Meg különben mindenki azt mondja, hogy ne tartson vissza semmi, délen jooo. Csak meg minden idegen. Satnav kell meg ahhoz is, hogy a boltot megtaláljuk... de először meg oda kell menni, ami nem lesz egyszerű móka, szoval egyszerre csak egy lépést. A papír munkát meg ne is említsük.... inkabb asok a kertben. Ja, es amióta panaszkodtak az időre, egy csepp eső sem esett, es ragyogó napsütés van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése