2011. február 9., szerda

Megtaláltuk

Megtaláltuk a kis helyünket, ami a következő (min.) 6 hónapban az otthonunk lesz. Mégiscsak délen van... szóval csak erősen kellett gondolni rá, és bejött. Minden szempontnak megfelel (fűtés, kád, körablak, téglák) és túl is szárnyalta az elképzeléseinket (hátsókert, nagyon rendes landlord, jó, meleg kisugárzás, mosógép :)).
Szóval jövő héten ilyenkor már ott hajtjuk álomra a fejünket (és életünkben először fogunk úgy költözni, hogy a kis békánkban el fog férni az összes cuccunk). Furcsa lesz, hogy nem lesz tetőablak, de nem hiszem, hogy olyan nagyon hiányolni fogjuk. Bútorok is vannak, az pedig, hogy mosógép is, hááát, az nagyszerű. Lehet hogy sokan röhögnek most rajtam, de amióta eljöttünk otthonról, a ruháink csak időnként láttak mosógépet belülről... szóval eszméletlenül tudok örülni ennek is (a hátsó kertről pedig nem is beszélve...).
Jó érzés ez most, nagyon.

4 megjegyzés:

  1. gratulálok, Gabi!! örülök, hogy jól alakulnak a dolgok :)

    VálaszTörlés
  2. Köszi :):) Mi is nagyon örülünk, már csak az unalmas hétköznapokra vágyunk :):)

    VálaszTörlés
  3. gratulálok!! kötöszke: ugye a körablak double glazed :) :) :)
    Kiskert, még pont időben a tavaszi kisvirágok palántázásához :)
    Minden szépet ott is!! :)

    VálaszTörlés
  4. :) Köszi, azt hiszem, de annyi fura kifejezés van itt, hogy nem vagyok benne biztos :) majd megnézem!! (de úgy tűnt talán szigetelve is van, ami már látom, hogy itt nagy szó)

    VálaszTörlés