2011. szeptember 14., szerda

Épülget

Építik a garázsunkat, ez is amolyan ikea dolog, csak garázsban. Szép lesz nem mondom, csak kicsit várhattak volna vele (szinte már hajnalban itt parkoltak, ami az angoloktól valljuk be nem megszokott).
Viszont a hurrikánunk széle úgy tűnik elvonult, VÉGRE ki lehet úgy menni, hogy nem fújja le a fejemet a szél, csak egy kicsit. A holnapot pedig mindenki nagyon várja, mert állítólag! egész nap napos lesz az idő, nem fog esni/fújni, semmit. Ünnep.

Jó lenne már a kertben bogarászni kicsit, vettem egy csomó virághagymát már (és még tervezek venni pár zsákkal...) csak most már helyet kell nekik csinálni, meg megtervezni a színösszeállítást, stb. Jómóka.
Csak egy kapa kellene még, azt eddig sehol sem láttam. Gereblye, persze van egy rakás, ásóm már van, de kapa kellene. Talán a B&Q-ban majd. 

És még egy érdekes dolog: a pesti szállítmányunkba belekerült - gondolom a konyhából valahogy - egy tasak Fisherman's Friend cukorka... nézem, hát ez olyan, mint itt a villamos...aztán megnéztem a csomagolást, és látom, hogy itt gyártják, Fleetwoodban. (rájöhettem volna mindezek nélkül is, de így érdekes volt, a villamosról pedig lesz majd kép, csak nem tudom merre van a fájl...).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése