2011. szeptember 2., péntek

Itthon, újra

Hazaértünk, soksok utazás után, napsütéssel és élményekkel, szép pillanatokkal feltöltődve. Még nehéz felvenni mindennel a fonalat, különösen, hogy semmit sem találunk, mivel minden dobozokban, vagy majdnem dobozokban.
Ma már éhgyomorra költözködtünk, na nem mintha a tatár hajtana, csak így jött ki a lépés és a segítség, azóta már lassítottunk. Eszméletlen, hogy mennyi dolog össze tud gyűlni egy helyen, hogy aztán egyenként el lehessen csomagolni. Gyakorlatunk van benne bőven, főleg nekem, így meg sem kottyan a dolog, csak az időzítéssel van bajom, kicsit sűrűre sikeredett.
Holnap talán már nem is alszunk itt, bár már matracunk nem lesz, szóval választásunk sincsen, ma itt az utolsó.

Illuminations

Eközben fénybe borul a város (már fel is kapcsolták, ha kinézek az ablakon, látom a tornyot), és innentől kezdve 66 éjszakán át ezt teszi. Vasárnap már odajutnánk, hogy megnézzük, de kell nekem önkénteskedni, persze, hogy éjszakát vállaltam..
Szeretnék majd fotókat, nagyon kíváncsi vagyok, milyen is ez. Még pár napig biztos tömeg lesz, ma is állítólag 50 ezren voltak kint. Varázslatos dolgok ezek a fények, egész évben készülnek, égők ezreit rakják fel - már jó ideje csinálják, szóval ezért a kíváncsiság.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése