2011. szeptember 29., csütörtök

Home again

Egy újabb hazaérkezés, élményekkel, mosnivalóval megrakodva. A nagy harmóniából belecsöppentünk az itthoni káoszba, hát elég nehéz volt feldolgozni (így ma sokat alakult, és csökkent a káosz, mitöbb, az utolsó összeszerelésre váró bútor is összeszerelődött).

Mindenkit előre figyelmeztetek, időjárásjelentés következik: napsütés, 25 fok, tengerben fürdő turisták, kint száradó ruhák. 
Holnap: ugyanez, több turistával. Szombat: szintén. Ez hihetetlen!!!! Hazajöttünk a nyárba, úgy, hogy a szigeten vettünk jó meleg, kézzel kötött, fantasztikus eredeti gyapjúpulcsikat, és most el is tehetem őket..
Már Dublinban is főttünk, "kénytelenek" voltunk egy pubban tölteni a délutánt, némi Guinness és cider (és élőzene) kíséretében. 
De hiába jöttünk arrébb egy szigettel (a repülési idő amúgy valami 20-25 perc, a többi csak keringés), itt is ugyanolyan meleg van. Nem győzünk betelni ezzel, nagyon jó. Már ásót is vettünk, nekiállok a kertnek, nagy munka lesz (üdvözlöm az előttünk itt lakó hölgyet, aki csak cigizésre használta a kertet...).
Tehát bejegyzések sem lesznek, amíg tart a meleg, nyilvánvaló (majd azért igyekszem legalább egy-két képet előkaparni).

1 megjegyzés:

  1. welcome back! várom a képeket kés ásás között :)
    ez a nyár őrület :)

    VálaszTörlés