2011. szeptember 12., hétfő

Katia, a hurrikán

Először azt gondoltam, hogy a daily mail egy jó kis reklámfogásnak tartja riogatni a népet, hogy hurrikán jön, pontosabban ami maradt belőle. És hogy mindez vasárnap éjszaka/hétfőn kezdődik. 
Be kell ismernem, igazuk volt. Most éppen  - a mérések szerint - 40 mérföld/órával süvít a szél, annyi biztosan van, mert amióta itt lakunk még ilyen nem volt. Persze, ez még elvileg semmi, várhatjuk ennek a duplázódását, de hátha nem, és fordul egyet...

Jól tenné, szegény turisták már így is ki vannak akadva, hogy vannak fények, meg minden, csak éppen lefújja őket a szél a Promenade-ról. Nem is csodálom, itt mindjárt elviszi a házat (szegény csomkák) akkor mi lehet a tengernél... Sajnos visz arra utam ma, így meg fogom tudni, nem vagyok elragadtatva a gondolattól. Ja, a hurrikán neve Katia, hogy nevén nevezzük a dolgokat, tudnám, hogy miért női nevet kapnak ezek?
Mondjuk vicces, hogy vajon ilyenkor hová tűnnek a madarak? Mert hogy nem repülnek, az biztos (kivéve az öngyilkos hajlamúakat).

2 megjegyzés:

  1. Hihi, igen erdekes ez hogy mindig noi nevet kapnak. Emlekszem egyszer a boros-bocskor paros is ezt vitatta, de nem jutottak elobbre...:)

    VálaszTörlés
  2. oh, de rossz volt ezt olvasni így utólag is :(

    VálaszTörlés