2011. október 23., vasárnap

Egyre inkább otthon

Különös dolog ez az otthonteremtés. Nem megy pár nap alatt, sok idő kell hozzá (persze mi erre rájátszunk, mert nem igazán siettetjük a dolgot). Viszont a változásokra is meg kell érni, szóval a kettő mégis összhangban van. A házikónk egyre inkább felveszi az otthon-jelleget, már főleg csak apróságok vannak hátra (amik sokat fognak majd dobni rajta). 
Elmerészkedtünk a békával az Ikeába (mit is mondjak, naagy, új autókat előztünk le vele) nagyon jó élmény volt. Kevés volt az idő, de belefértek a húsgolyók, a matracon fekvés, bóklászás, és komoly bútorbegyűjtés. 
Már a kocsin volt a lapraszerelt asztalkánk a székekkel, mikor a bargains cornerben megláttuk 30 fonttal olcsóbban... persze, semmi baja sem volt, csak össze volt rakva, vigye akinek befér...
A békába persze befért, ez természetes, így mondhatjuk, hogy vettünk egy szuper ágyneműt, ami végül is ingyen volt. 

Most itt ülök az asztal mellett - már csak a kanapét kell kidobni, ez elég rettenetes, a többi saját. Eddig persze nem volt asztalunk, így egész érdekes azon enni, már-már újdonság. Közben pedig azon gondolkozunk, hogy hová fogjuk tenni a karácsonyfát, szinte egy hónap, és már állíthatjuk - élünk a helyi szokásokkal.

Majd elfelejtettem, 35. talán, íme. Most pedig irány az asda, mielőtt még bezár, tejet kell szerezni (és nem írtam az időjárásról, fejlődőképes vagyok).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése