2011. október 6., csütörtök

Eső, szél, Steve

Szomorú nap a mai, elhunyt Steve Jobs, akit ma a fél világ gyászol. Bemutatni azt hiszem nem kell, megteszik sok helyen helyettem, és mivel ez a notebook is a kezemben az ő ötleteinek hála születhetett meg (meg a telefonom, meg az iPodom, stb.)így R.I.P., nagyon megrázott a dolog. 

Az időjárás már csak alátesz ennek, különleges természeti jelenséget lehet látni ezekben a percekben, vízszintesen esik az eső (ömlik inkább). A szél ma megüti a 40-et, ami elég durva, és én még vasárnap este azt mondtam (mikor újra feltámadt a szél) hogy hiányzott... ezt most akkori hirtelen elmezavarként értékelem. Ja, és a legjobb, hogy eközben néha kisüt a nap.

Vannak vidám dolgok, meg csomó minden készülőben, amiről majd csak akkor, ha tényleg realizálódik. Fűteni kell lassan, mert míg múlt héten megsültünk, most már hideg van, ez onnan is látszik, hogy tudom használni a szuper kis pulcsikámat. Az ablakainkat is megpucolták pár napja - ez volt az első ilyen, nagyon tetszett, most már rendszeres lesz - eddig tartott kb. a tisztaság. De ez ilyen, van, aki hetente, kéthetente pucoltatja, szerintem felesleges, mert havonta egyszer bőven elég.
Népszámláláshoz is kellene bökni valamit, bár itt számoltak már minket, szóval csak vmi háttérinformációt..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése