2011. november 27., vasárnap

Egyik béka a másik békát

(ez egy félálomban írt bejegyzés)
Történt ugyanis, hogy tegnap pirosbéka nem volt hajlandó beindulni.. na gondoltuk, ez a legkevésbé sem vicces - időre kellett menni, szóval nem volt választásunk, kékbékát ki a garázsból, iszkiri. (Előtte még megpróbáltuk betolni a pirost, nem hatott).
Aztán már nem nyúltunk hozzá (sötét, szél, hideg) csak ma reggel. Felkeltünk szinte hajnalban (vasárnaphoz mérten) éhgyomorra, kávé nélkül ki a piroshoz, meg a kékhez. Szembeállítottuk őket, hadd beszélgessenek, közben meg összekábeleztük őket, hátha egyik beindítja  a másikat. Így is lett, remélem megkedvelték egymást... és kiderült, hogy mégiscsak hasznos volt egy nyári napon téli túlélőszettet vásárolni a kocsihoz - ebben volt ugyanis a "bikakábel".

Na ezután vissza aludni, ezért vagyok most félálomban. A forró kávétól jót aludtam, a hidegtől most felébredtem. Férj már mossa a kocsikat békákat, szépen, egymás után, nehogy megsértődjenek.. Tényleg van nekik lelkük, azon gondolkoztunk. A piros féltékeny lett (persze, ha a realitást nézzük, ítéletidő volt este, aksi lemerült) és nem volt hajlandó minket elszállítani. Most próbáljuk engesztelgetni (mosás, porszívózás, még egy télapószerűséget is kap, meg ugye múltkor szervízben is volt, egy szava sem lehet most már).

Pont most akartam írni az időjárásról, de azt majd máshol megteszem: ITT. Globális meteorológiai szolgálat, csak tessék, csak tessék!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése