2011. december 12., hétfő

Lakes&Xmas

Nagyon régóta (talán főleg azóta, hogy megnéztük a Miss Pottert) kíváncsi vagyok, hogy mi is olyan különleges a Tóvidékben. Még azt hiszem nem jöttem rá teljesen, az tény, hogy másmilyen. Kőből épült házak, dimbekdombok, birkák mindenfelé, a béka néha küzdött rendesen egy-egy emelkedőre érve. 

Ja igen, leteszteltük a kékbékát, hát egészen más vele menni, magasabban is ülünk, meg észre sem vesszük, milyen gyorsan is tudunk menni. Érdekes. Tetszik.
Van azért előnye az északi létnek, egy órán belül Windermere-ben voltunk, ráadásul esőben, nem is ideális körülmények között. Így a hajókázás, sétálás, felderítés is esőben zajlott, sebaj, volt forraltbor (meg pizza, és thai kaja).

Igazi turistaközpont egyébként, el bírom képzelni, mi lehet ott nyáron, ami viszont inkább vonzó volt, az a tó mögött látható (havas)hegycsúcsok többsége volt, na oda fel kellene túrázni párszor. Nagyszerű lenne. Meg még a Hill Top-ra sem jutottunk el, kevés volt az idő, és vasárnap lévén minden korán zárt (a tó is).
Kaptam névnapi óriássapkát (jó bundás, és olyan tágas, hogy elfér benne a hajam is - igen fontos szempont). Itthon pedig már van hely a fának, pár nap, és talán beköltöztetjük. 12 nap van még Karácsonyig.

2 megjegyzés:

  1. vidám névnapos pillanatok voltak akkor ezek :)
    szerintem gyönyörűséges az a táj (is) :)
    hihetetlen, mennyire rohan az idő :)
    szép ünnepváró napokat!

    VálaszTörlés
  2. Köszönjük és viszont :) hát az idő az rohan, gyorsan telnek a napok, bár tartalmasan :)

    VálaszTörlés