2015. január 14., szerda

Folytassuk a sort

Szoval most ugye januar van, nem tudom miert gondoltam azt, hogy mar ket het eltelt januarbol, es hogy mar azokkal a kliensekkel akikkel keddenkent van idopontom mar talalkoztam. Erre tegnap dobbentem ra...
Jo azert hogy decemberben koltoztunk es nem most kell, akkor valahogy jobb volt az ido osszessegeben. Bar volt amikor kegyetlen hideg volt.
Aztan a karacsony, ujevi idoszak is foleg ezzel telt, meg az elozo lakas takaritasaval, meg betegseggel. Valahogy ilyenkor erunk ra betegnek lenni, szoval persze, miert is ne.

Voltunk azert egy-ket helyen, meg szilvesztereztunk baratokkal, aztan utoszilvesztereztunk is, mert meg annyi kaja maradt. Ezt szerintem minden evben bevezethetnenk, jo volt igy.

Es persze, a koltozes. Szerintem ez a resz lesz az, amit nem nagyon fog fenyegetni az elfelejtes, de azert biztos ami biztos cimszavakban megorokitem.
Nem igy terveztuk. De nagyon nem. Ugy gondoltuk, hogy ha augusztusban teszunk ajanlatot a lakasra, hitel, ugyved, meg a legmereszebb szamitasaink is oktober veget jeleztek. Aztan hianyzott ilyen papir, olyan papir - egyik sem rajtun[k mulott, szoval vartunk, Heteket, Aztan nagy nehezen csigaleptekkel befutottak az utolso papirok, es csodak csodajara december elejen kulcsot kaptunk.
Igy vegul is szerencsesen jott ki a dolog abbol a szempontbol, hogy a datumok jok voltak, volt 4 hetunk a pakolasra - ami azert valljuk be, luxus - es nem fizettunk duplna, csak az aramot.

Internetet is viszonylag fajdalommentesen atkotottek - vicces ez hogy manapsag kb. az internetatkoteshez igazitunk dolgokat - pl. azon a hetvegen hoztunk at agyat, stb. hogy itt tudjuk lenni, mert miert is maradjuk a masik helyen, mikor ott nincs internet. lol.

Szoval ez. Dobozokat sokszor egyenkent, vagy kettesevel athoztuk, amikor kedvunk tartotta, nem kellett azon stresszelni, hogy mit hogy pakoljuk, mert csak ugy tenyleg kedv szerint rakodtuk el meg at a dolgokat. Stresszelni lehetett mason.
Persze, kozben dolgoztunk mindketten, nem volt fenekig tejfel, meg mas az, amikor, tavasszal, mondjuk oraatallitas utan vagyunk es van kedvunk estenkent pakolgatni, takaritani, ezt azt csinalni, es mas az, amikor korulottunk mindenki karacsonyra keszulodik, vasarokra megy, mi meg hurcolkodunk, nincs hova leulni, es ugy egyaltalan, csak nyugodtan beguboznank, de nem, pont az ellenkezoje tortent. Karacsonykor csak azert nem pakoltunk, mert akkor voltunk a legbetegebbek, es kb levegot is nehez volt venni.

Az a terv, hogy ezt ebben az evben nem csinaljuk. Egyszerre boven eleg volt, aztan majd szepen elrendezkedunk itt. Meg van par doboz, amiben vannak dolgok, amiknek lenne hely csak meg nem jutottunk odaig. Ha en itthonrol dolgozok, persze neha belefer egy rovidke pakolas, de mas nem nagyon. Ezzel nagyjabol a decemberrel meg is vagyunk, halad ez.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése