2012. május 11., péntek

Árvizes

Mostanában rá jár a növényekre a rúd, vagyis pontosítok, a víz. Iszonyatos mennyiségű csapadék esett az utóbbi két hétben, valami rettenetes. Nem szoktam nagyon panaszkodni az időjárásra, mert az úgyis olyan, amilyen, el kell fogadni. De ez már sok, szegény növények másodjára uszodáztak, még nem rohadtak ki, de remélem nem folytatódik ez a rossz széria.

Amúgy néha azért kisüt a nap, akkor gyorsan ültetek, növényt mentek, már amit lehet. A paradicsomok is összeszedték magukat, egészen ügyesek már, bár van egy "gyanús" pohár, amiben kétféle növény is bújik. Na azt nem tudom, melyik micsoda.

A cukkini is hirtelen nagyon nagy lett, ki kell ültetnem sürgősen, amint lejjebb megy a vízszint, remélem vannak úszóhártyái haha.
Persze, jó az eső, mert nő minden, locsolni sem kell, de a gazok is nőnek, sokszor ugye gyorsabban, mint a valódi növények. Szóval így vagyunk, jelenleg az eső a legnagyobb gondom, ne is legyen rosszabb. Jön a szülinapom is, ami tök jó lesz - Alton Towers ugye, csak nem aznap, már nagyon várom. 
Ja, meg csinálok ilyen szépségeket is, majd mutatom, még nincsenek a fotók a gépen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése