2010. szeptember 9., csütörtök

Kidobott

Az ágy. Végre, mondhatom, mélyen aludtam. Nem olyan sokat, de pihentebb vagyok, mint tegnap. Sok álom kergetőzött éjszaka, alig bírtam őket követni. (óvatosan jelezném, hogy az egyiket szeretném, ha valóra válna, legalább az első fele)
Most eső, bevásárolni pedig kell. Így esősidőben-bringázás lesz. A nyár elkényeztetett, nincs kedvem elsétálni, majd hazacipelni dolgokat. Inkább hazagurulok, és vizes leszek. Hajat mosni úgyis kell.
Ma torta is, nehéz lesz választani, nagyon nehéz. Íme: Sugar!, eddig a margarétás a befutó, de hogy mi lesz a vége, nemtudni. Az íz már megvan, fantasztikus lesz. Mikor egy "mezei (elnézést a kifejezésért)" cukrászdában említettem milyet szeretnénk, háát, érdekesen néztek rám. És bizony, nem is olcsóbbak. Most hogy van ez? 
Zongorazenét hallgatok így reggel, a kávéhoz, és siettetném az időt, hogy talán már alig egy hónap, és ideköltözik a zongorám. Nagyon hiányolom, és biztosan be is vannak rozsdásodva az ujjaim. Szükség lesz még egy "zongorahangolóbácsira", aki ügyes, és nem húz le nagyon. Utána pedig szép téli estéken zongorázhatok, ennek már most örülök. Kell addig még festeni és pakolni, és dobozolni, és rakodni, de megéri.
Ja, és igen: 15öt kell még aludni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése