2010. október 26., kedd

Haladunk

Ha most nem itt élnék, akkor élénken posztolnék az időjárás furcsaságairól... de így nem teszem. Vannak jó/rossz híreink, ez most ilyen, viszont a káosz oldódni látszik. Azaz lassan lesz konyhánk, a hűtő nem a szobában lesz, még felnádazzuk a falat, és kész is. Közben eltűnt innen sokminden. Végre. El sem hiszem, komolyan. Nagy változás ez, mert kb. másfél évig raktárként működtünk (ez most ünnepélyesen megszűnt). Persze, ideiglenesen hátrányai is vannak, mert kb. nincs ruhásszekrényünk jelenleg, és _minden_ mindenhol megtalálható. Ez szűnjön meg egyszer (a terv már megvan, csak a festés ugye elsőbbséget élvez).
Folynak az előkészületek karácsonyügyileg, és munkaügyileg is. Ja, tegnap volt egy hónapja... olyan messzinek tűnik már. Azóta fotók, fotókönyv, család, barátok, el vagyunk havazva, de jó értelemben. Szép hónap az október is, annak ellenére, hogy most sok vizet produkál.
Majdnem elfelejtettem: tegnap majdnem egy órán keresztül röhögtem folyamatosan a következő blogon: Lustanyu. Olvassátok, eszméletlen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése