2011. május 30., hétfő

A Bank Holiday

Ez itt a varázsszó. Többnyire az angoloknak, bár mi is kellemesnek találjuk, ha ilyenkor barátok látogatnak meg minket :)
Volt itt mindenféle időjárás (persze a napsütés kicsit megkésett, és addig szétfújt minket a szél), mindenféle esemény (tüntettek, de nem volt nagy baj belőle), városnézés, villamosozás!!! Olyan részre merészkedtünk, amit még mostanában nyitottak meg (pénteken) gondolom a bankholiday miatt siettek vele, és nagyon más tájakat láttunk. 
A titokzatos észak már nem annyira titokzatos, arra is élnek emberek, házak is vannak, nagyon szép, nyugodt hely. Kevés a turista (kivéve azt a négyet, aki ott ácsorgott kitudja meddig a megállóban) úgy mint itt délen, viszont magasabban van a tengerszinthez képest, ami igencsak érdekes. Megyünk majd még arra (csak a közlekedés miatt júliusig autóval nem igazán érdemes), egyszer majd képek is lesznek biztos.
Az ebédet is túlélte mindenki szerencsére, perzsa recept alapján készült, kicsit indiaira hasonlító ételt ettünk (ami egy fél éjszakán keresztül készült), és kaptunk mellé mindenféle érdekes chipset és édességet (egzotikum délről:). Jó napok az ilyenek, legyen csak több bankholiday!
Ja, és ünnepélyesen jelentem, hogy az egy hete tartó szél ma reggelre elállt (tegnap szépen megkértem, hát hallgatott a szép szóra). Lehet biciklizni!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése