2011. május 27., péntek

A türelem, újra

Sokszor van úgy, hogy valami nem akar összejönni, de nem lehet mit csinálni, majd amikor sikerül (sokkal jobban az előzőhöz képest) akkor esik le, hogy hát ezért...
Nagyon filizofikus lettem, de csak azért mert örülök. A jet2 ma jókedvében volt, és hajigálta (és továbbra is teszi, szóval aki akar venni, most tegye) a jegyeket, így rögtön vettünk párat, jönnek családtagok, aztán gondoltunk egyet, és a visszafelé járatra egye fene, mi is felülünk (mert hát a Balaton nélkül nem bírjuk ki, csak reménykedünk, hogy jó idő lesz).
Persze, visszajegyünk még nincs, azt is kivárjuk, míg osztják. Nagyon jó ez, a szabadnapok miatt majd ráérek később aggódni...
A mai nap még ragyogó (a bbc szerint egészen estig), aztán egész hétvégén borongós, esős. jókedvünk azért lesz, a messzi délről látogatnak meg bennünket , meg a kis városunkat, meg a környéket.

Remélem kicsit összekapja magát Blackpool, mert bank holiday weekend, és sokan lesznek. Akik meg tüntetni akarnak holnap, azoknak üzenem, hogy csak röviden, aztán menjenek haza (tökfölösleges, amit csinálnak, pont most ráadásul).
A kiskertünket meg felkészítem a hétvégére, szegények, csoda hogy élnek a sok szél után.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése