2011. május 5., csütörtök

Rajzfilmes

Rajzfilmes kedvünkben voltunk, és összegyűlt ez-az, amire kíváncsiak voltunk. Íme a választék:
Kezdem a legcukibbal:
Aki még nem látta, nézze. Engem igazán a magyar címe ijesztett el, nem szabad arra hallgatni. Jó, az angol másabb, de kifejezőbb. A kedvenceim a kis sárga lények, a szemüvegükben, eszméletlen jó. És eltalálták az arányokat, jók a figurák, viccesek, a 3 kislány karaktere is jól illik az egészbe.

Ez volt Húsvét környékén, egész megkedveltem a kiscsirkéket (egészen addig, amíg az egyik gonosz nem lett), egynek jó volt igazán, többször nem kellene.
Voltak már fura sárga lények, nyulak, és most jönnek a madarak. A madarakat csak távolról, jól bezárt kalitkában szeretem csodálni, közel ne jöjjenek, ha lehet. A mesében nagyon aranyosak, és kedvesek, hősiesek, segítik egymást, meg minden. Van itt is egész picike madár, ami irtó cuki, főleg, amikor valami összenyomja, és kidüllednek a szemei. És nagyon jó madárfajokat castingoltak... Tetszett.
(és feltűnik a stábban Hans Zimmer neve is, de ezt már csak úgy mellékesen írom le..).

A fekete hattyú pedig csak várat magára, egyszerűen nem tudom rávenni magamat, hogy megnézzem. Ma beleszóltunk a helyi politikába is, egy egészen picurka szavazólapon tettük ezt. Egy ceruzás iksz, és kész. Gyors volt, meglátjuk ki győz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése