2011. június 13., hétfő

Alton Towers


I survived!!! Ilyen trófeát is lehet kapni...szóval vissza kell még menni. Amit mindenképpen érdemes, a teljesség igénye nélkül: Nemesis, Oblivion, Rita, Air (ebbe kicsit beragadtunk pár percre) ééééssss igen, a Th13teen... Nem az első volt, és nem is az utolsó a sorban, pont nem kellett rá sokat várni, szóval a helyzet ideális volt. A többség egydarabban távozott, szóval nem volt félnivalóm. Persze, a poént nem lövöm le senkinek, meglepetés, mi történik a ride-on. 
A Ritára kellett majd egy órát várni, ja és megjegyzem maga a ride 30 sec. Igen, ehhez elég nagyfokú őrültség kell. De a park nagyon rendes, közben etetnek, itatnak... na még szép. Van a közepén egy gyönyörű kastély, vagy vár:


Gyönyörű helyen van, le sem tagadhatnák, hogy angol. Van egy nagy kert is, tóval - jobb felső sarok. A ride-okat én nem szoktam fotózni, teljesen felesleges, az élményt nem fogja visszaadni. El kell menni ezért. Nem voltak annyira sokan,  de azért így is sok volt helyenként a várakozás. 
Az tetszik még nagyon, hogy annyira el vannak rejtve a ride-ok, hogy csak már nagyon közelről lehet őket látni - fák eltakarják. Persze onnan lehet tudni, hogy jó irányba megyünk, hogy a sikításokat követjük. Ja, az Oblivion-on, és a Ritán nem lehet sikítani... a gyorsulás miatt nem jönnek ki a hangok... a Rita nem néztem utána, de érzésre kb. 2x gyorsabb, mint egy repülő felszálláskor. Izgalmas, és durva. De legalább biztonságos, tényleg volt, ahol még a lábunkat is berögzítették, félni nem kellett, hogy kiesünk. 
Visszamegyünk még.

2 megjegyzés:

  1. te jóóóóó ég, Gabi! minden kalapomat megemelem a bátorságod előtt :) szuper lehetett, azt elhiszem. a csapatépítő jellege megvan? :))

    VálaszTörlés
  2. :))))Jóóóó volt, de azért vannak ennél nagyobbak is :)

    VálaszTörlés