2011. március 4., péntek

Eléggé elhavazva

Fáradtan kicsit, hó nincs persze, csak napsütés. Ma is megerőltette magát szerencsére, adott egy kis szépséget ennek a napnak is. Jó, hogy a reggeleink nyugodtak, és általában semmi sem kényszerít a felkelésre (láttam ma, hogy a következő car boot sale-t táblázzák ki, ami holnap lesz, de azért lenne csak érdemes felkelni, de annak a napja nem holnap lesz, az biztos - nincs ébresztőóra, ilyesmi - különben nem is tudom mi lenne. Sikerült a mai napot is teljesen betáblázni.
Most kezdődik az egyik +1-es csatornán az egyetlen műsor, ami eddig elnyerte a tetszésemet itt. Egy kicsit bizarr vetélkedő, The Cube, valamiért tetszik, én sem tudom miért. Azért +1 mert elég sok csatornának van egy ilyen késleltetett változata, ahol azok, akik lekésik a műsort rendes időben.... megnézhetik mégegyszer. 
Olyan jó egyébként, hogy minden rügyezik, bontják a bokrok (többnyire, mivel fák nemigen vannak) a leveleiket, kis virágaikat, nagyon gyakori a krókusz amúgy, sok-sok hóvirágot is szoktam látni. Kellemes. 
Szeretnék majd írni még elöljáróban ide egy cikket a blackpooli villamosok történetéről mert annyira érdekes, aztán majd kiegészíteni a saját élményekkel, amint útnak indulnak ez évben is a villamosok. Most még emeletesek fognak közlekedni (szerencsére), de egy év múlva (sajnos) jönnek az új, hiperszuperfantasztikus, külön Blackpoolnak gyártott Bombardier egyedek. Láttunk róla makettet, hát, nekem a régiek jobban tetszenek. 
Lényeg, hogy alig várom, hogy végigmenjünk a villamossal a parton, majdnem 11 mérföld, ami azért nem semmi. Érdekes dolgok vannak itt, nagyon.

2 megjegyzés:

  1. köszi az információt, akkor szólok a Zuramnak, hogy még idén el kell arra nézni, mert emeletes villamosokat szeretnék látni és szerintem őőőőőő is nagyon! :)
    (a mobilod tud ébreszteni, nem?? hihi- bocs,csak kötekedtem kicsit, az enyém, ma hajnali 3-kor csörgött)

    VálaszTörlés
  2. :) Bizony, bár később is előfordulnak majd az Illuminations alatt, de már nem ugyanaz. Gyertek csak, most már szállást is tudunk nektek biztosítani :)
    Tudna ébreszteni...de nem kell neki, jujj, a hajnal az nagyon korán!!

    VálaszTörlés