2011. március 12., szombat

Six Nations vs. NFL

Sikerült elkapni végre egy Six Nations meccset, mondjuk épp a franciák játszanak az olaszokkal (az angolok jobban érdekeltek volna), és meg kell jegyeznem pár szembeötlő dolgot. 
Nincs védőruhájuk, ami elég érdekes, harisnyájuk sincs -  nekem az nagyon tetszik..
Sokkal átláthatatlanabb az egész, és most épp a franciák szereztek pontot, de gőzöm sincs, hogy csinálták. Az NFL nekem nagyon egyértelmű, látszik a fantasztikus taktika, az, hogy szigorúak a szabályok. Itt még egyelőre csak hajigálják a tojáslabdát (ha leér a földre, akkor is folytatódik a játék, ez nekem megintcsak fura), nincsenek szuperlassítások.. Ja, és ahogy a kezdésnél összeölelkeznek, háááát, nem tudom. Elsőre fura. Lehet, majd idővel megtetszik, most inkább kikapcs. Az NFL szezonra még várhatok sajnos (főleg, ha a bírósági csatározások elfajulnak, lehet nem is lesz 2011-es szezon.. na akkor nem tudom mi lesz).

Ja, nemrég láttuk ezt:
Meglepően jó volt, ahhoz képest, hogy az egyszernézős kategóriába soroltuk. De aztán nagyon tetszett. Ügyesen (valószínűleg direkt) kikerült minden klisét, és nem volt (teljesen) kiszámítható. Szerintem a színészek is pont jók voltak erre a szerepre, komolyan, nagyon pozitívan csalódtunk. 




 Hátra van még A király beszéde, de ahhoz több idő kell, talán holnap megérik rá az idő, és a hangulat is.



2 megjegyzés:

  1. az angolok majd holnap játszanak, jól meg fogják verni a skótokat, de ezt halkan mondom, mert válás lesz itt nálunk, ha meghallja a lakótársam :) nekem tetszik a rögbi, de egy jó kis foci bajnokság is simán belefér.

    VálaszTörlés
  2. :)Köszi, akkor lehet holnap azért még belenézek!

    VálaszTörlés