2010. június 23., szerda

Nyuszi, hopp!

Nem indult jól a reggel... már megint. Az allergiától hatszorosára dagadt a fejem (legalábbis ilyen érzés volt) plusz még fájt is ráadásul, kezd ez nagyon rossz lenni. - jó lenne már válaszokat kapni. Ja, és a nyakamat is meghúztam, így kicsit robot lettem. Erről röviden ennyit.

De a nyulak nagyon jók voltak tegnap. Szórakoztattak, sokszor csak lélegzetvisszafojtva lehetett nézni, féltem, hogy leesik valaki. Persze, utána leesett, és még élvezte is... Tetszett, hogy olyan "természetes" volt az egész. Nem volt fellépőruha, csillivilli, viszont volt szakadt cipő, kényelmes ruha, és egyszerűség. Ez így összhatásban nagyon megkapó volt. És, hogy közben még franciául is beszéltek!! Persze, csak néha szólaltak meg, voltak érdekes abszurditások, amik a Krétakörre emlékeztetnek, jó volt az egész na. De jobb lett volna a gyerekeket kitiltani - túl sokat kommentálták a dolgokat, főleg a mögöttünk ülők. És ez nem az a műfaj, amit közvetíteni kell. Üdvözlöm az anyukát.

ÁÁ, és süt a NAP! Egészen remelkül kidugta a sugarait, ha nem lennék ilyen nemjól már indulnék is szívni egy kis friss pollenes szmogot!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése