2011. január 1., szombat

Az új év

Valahogy furcsa volt ez az évzárás. Úgy érzem, hogy igazából már több, mint két hete új kezdődött, és az, hogy most hivatalosan is új év lett, sok mindenen már nem változtat. Délben ébredtünk, ez nagyon jó. Minden más, de kezdjük megszokni, alkalmazkodni. Na az mondjuk erős, hogy tegnap 1 óra hossza alatt sikerült tankolni (egy közelben kévő kútnál) mert valahogy mindenkinek sürgős tanklonivalója akadt. Írnám szívesen, hogy ilyet még sosem láttunk, de már 28-án is ugyanez volt a helyzet. Kénytelenek leszünk átállni az éjszakai tankolásra, a vásárlást már kipróbáltuk éjszaka, fantasztikus.
Más teljesen. De jó értelemben. Azt vettem észre, hogy kezdek leállni a forintraátszámolással, kezdem otthon érezni magamat a városban. A tengert jó lenne gyakrabban látni, de sok az intéznivaló, így nem jutunk el arra (10 perc séta egyébként).
Ja, igen, képeket feltöltök hamarosan, már amik normálisabban sikerültek, és igyekszem kiegészíteni szépekkel, hogy mindenki megismerhesse "kis" városunkat, Blackpoolt.

Amióta itt vagyunk, egy filmet sikerült megnézni, a Christmas Carolt, Jim Carrey-vel. Hááááát, mit is mondjak. Eddig karácsonykor hangoskönyvként hallgatuk meg többször is Bodrogi Gyula előadásában. Ahhoz képest a film nagyon gyenge. Tele van felturbózásokkal, felesleges dolgokkal, fura szellemekkel. Ez könyvben valahogy jobb, és van hangulata is. A filmnek nincs (el is aludtunk a végén).
Mára azért keresünk valamit, mert ágybannap lesz ez, végre, nincs hová menni, minden zárva. Nyugalom, és pihenés.
És tegnap először mondtam azt, hogy itthon.

3 megjegyzés: