2011. január 15., szombat

Időnként

Leszakad az ég. Ma (délelőtt) arra ébredtünk, hogy a szél leviszi a tetőt a fejünk felől (majdnemhogy) és szakad az eső. Sok kedvünk nem volt kimászni az ágyból, de kénytelenek voltunk, mert a kis autócskánknak az egyik fényszórója nem akar tompított fényt adni, meg kell szerelni valahogyan.
Tegnap gyönyörűen sütött a nap, el is lettünk kényeztetve. Azért reménykedek csendesen, hogy holnap jobb lesz, mert bringavásárt hirdetett a council - ami azért jó, mert jó bringákat lehet majd venni nagyon potom áron... Mindenképp ott leszünk, aztán hátha 8 keréken jövünk haza!
Jó ez a szombati levélkézbesítés, nagyon tetszik. Ma két fontos levelünk is megérkezett (és már egyre hivatalosabbak vagyunk). Érdekes dolog azonban, hogy itt ún. "TV adót" is fizetni kell. Azért az idézőjel, mert tulajdonképpen nem adónak hívják, annyira nem is rettentő összeg egy évben, de azért szinte mindekitől beszedik. Ajánlanám MO-nak is, úgyis nem győznek pénzt beszedni... 
Ja, és tegnap nézelődtünk picit a leárazások környékén, és (gyerekméretben persze) olyan jó dolgokat sikerült venni, hogy elképesztő. A férjemnek is, de ő nem gyerekméret.
Szóval fingers crossed, hogy legyen jó bringánk, és az autócskánk is világítson...

2 megjegyzés:

  1. hihi, ez aranyos, szerintem minket megköveznének, ha ezt felhoznánk, hogy legyen otthon újra tévéadó :) Ez a BBC miatt van, ott nincs reklám,ami mondjuk nekem reklámzabálónak is öröm,hogy a filmeket nem szabdalják szét :) :)

    VálaszTörlés
  2. Most latom csak ezt a megjegyzest :):) de jo tudni, hogy miert is van itt ilyen, mert bar tv-nk van, elofizetesunk nincs... (bajlodok itt a konyvtarban az angol bill.zettel, nehez) egyelore nem fizetunk tv adot :)

    VálaszTörlés